Під час шопінгу дорослі і тінейджери поводяться по-різному. Якщо для дорослих значення має практичність аксесуара, його високу якість, то для підлітків на перше місце виходить його зовнішній вигляд. Якщо елемент образу не підходить під сучасні тенденції моди, то йому не місце в гардеробі. Кожен аксесуар повинен підкреслювати образ, індивідуальність, мати смислове навантаження, інакше, який сенс в його покупці?

Молодіжний рюкзак

Сьогодні серед дівчаток спостерігається справжній бум на рюкзаки. Виробники, знаючи як задовольнити великий попит на них, випускають оригінальні моделі з різноманітністю декоративних елементів. Так дівчата отримують практичний аксесуар, в який поміщаються конспекти, книжки, косметичка, і разом з тим можуть доповнити свій наряд. Молодіжні сумки-рюкзаки - затребуваний, стильний і актуальний елемент, який потрапив в гардероб дівчат прямо з подіуму.

Які молодіжні рюкзаки популярні сьогодні?

Тенденції міняються швидко. Від сезону до сезону простежується градація модних трендів, але при цьому модним гуру потрібно не тільки диктувати стиль, а й враховувати, що смаки дівчат можуть відрізнятися. Ось чому молодіжні рюкзаки завжди різноманітні, представлені на ринку безліччю всіляких варіантів. Кожна дівчина вибере для себе свій ідеальний аксесуар, який буде виглядати ефектно або просто, помітно або лаконічно. І не варто забувати, що рюкзак повинен бути функціональним.

Джинсовий молодіжний рюкзак

Денім - популярний матеріал, який вже багато років не виходить з моди. До того ж це міцна і зносостійка тканина. Рюкзак з деніму виглядає універсально, він місткий, легко приймає форму тіла. Підібрати до нього одяг нескладно, ви можете одягатися в спортивному стилі або кежуал, і джинсовий рюкзак підкреслить вашу індивідуальність. Якщо в обраної моделі немає картонних або пластикових елементів, то її навіть можна прати в машинці-автомат.

Джинсовий молодіжний рюкзак

Текстильні рюкзаки

Універсальні текстильні моделі дозволяють дизайнерам проявити фантазію. Експерименти з кольором і зовнішнім виглядом рюкзаків, як правило, подобаються покупцям. Божевільні принти роблять такі аксесуари помітними і виділяються серед інших. Не менш популярні однотонні моделі. Такі рюкзаки можуть бути об'ємними або компактними. Як декоративні елементи, виробники іноді використовують пластикову і металеву фурнітуру. Наприклад, заклепки, пряжки, застібки, яскраві блискавки. Дівчатам, які віддають перевагу етно-стиль, припадуть до смаку рюкзаки з бахромою або незвичайним орнаментом, який буде поєднуватися з обраним чином.

Червоний молодіжний рюкзак

Спортивні рюкзаки

Спортивні рюкзаки - це не тільки атрибут для перенесення одягу і взуття, а й аксесуар, який гармонує з вашим повсякденним чином. Відомі торгові марки (Puma, Adidas, Reebok, Nike) виробляють різноманітні рюкзаки для дівчат і хлопців. Це міські моделі, що підкреслюють активність, стиль і хороший смак своїх власників. А з огляду на знатність виробників, ви можете не хвилюватися про якість таких аксесуарів, якщо вони, звичайно, оригінальні.

Спортивний молодіжний рюкзак

Молодіжні рюкзаки зі шкіри

Жіночі шкіряні молодіжні рюкзаки - популярний аксесуар. Плюсом такого аксесуара є його універсальність, використовувати його можна і взимку, і влітку. Рюкзаки виготовляють як з натуральної, так і зі штучної шкіри. При цьому даний матеріал абсолютно не потребує додаткового декорі, він самодостатній і шляхетний. Якщо аксесуар виконаний в стриманій забарвленням, його можна поєднувати і з діловим стилем, носити в офіс або інститут. Молодіжні рюкзаки з натуральної шкіри коштують недешево, але вони прослужать вам не один рік.

Шкіряний молодіжний рюкзак

Оригінальність - головне достоїнство рюкзака

Молоді дівчата вважають за краще ексклюзивні аксесуари. Незвичайність рюкзака може полягати в хитромудрої формі, кидком декорі, яскравому кольорі. Тінейджери по достоїнству оцінять прямокутні, овальні, квадратні рюкзаки, моделі з жорсткою конструкцією або Right Pack. Здадуться цікавими варіанти з шипами, стразами, аплікаціями. Додаткові зовнішні кишені також можуть зробити рюкзак оригінальним.

Безліч ексклюзивних варіантів зібрано в інтернет-магазині Ти Купи. Ми пропонуємо великий вибір молодіжних рюкзаків від кращих виробників.