Історія італійського бренду Ferrino почалася в 1870 році зі створення першої в Італії водонепроникної тканини. Масштабне виробництво матеріалу було запущено автором розробки та за сумісництвом засновником компанії Чезаре Ферріні.

Водонепроникна тканина Ferrino мала особливий склад, який розроблявся і вдосконалювався не один рік. Тоді Чезаре Ферріні був єдиним виробником і продавцем водовідштовхувальних матеріалів для різного застосування.

Палатка ferrino

Продукція бренду викликала фурор і користувалася попитом по всій Італії. Першим замовником Ферріні був засновник автомобільного концерну «Fiat» Джованні Аньель, який замовив велику партію водонепроникних автомобільних чохлів.

В середині ХХ століття компанія випускає перший масовий продукт - намет Ferrino Cervino. Пізніше італійський бренд випускає лінійку високотехнологічної туристичної екіпіровки, яка миттєво завойовує світову популярність.

У 1994 році компанія відкриває власну лабораторію в базовому таборі одного з найбільших льодовиків Європи Rifugio Quintino Sella. У стінах високогірній лабораторії продукція бренду проходить ретельне тестування в реальних умовах. Компанія Ферріні веде активну роботу над модернізацією товарів. Першочергове завдання італійського бренду - забезпечити продукції максимальний функціонал і високу якість.

Асортиментний ряд Ферріно

Сьогодні італійський бренд Ferrino - великий виробник спорядження, одягу та екіпіровки для екстремального туризму. Асортимент компанії включає в себе таку продукцію:

  • спальники;
  • водонепроникна одяг;
  • намети;
  • міські сумки;
  • туристичні рюкзаки;
  • розкладачки;
  • альпіністське спорядження;
  • трекінгові палки;
  • термоси і багато іншого.

Особлива гордість італійської компанії - серія наметів Ferrino High Lab, яка входить до трійки лідерів світового ринку. Продукція бренду високо цінується професіоналами, адже вона гармонійно поєднує в собі високу якість, функціональність, практичність. Купити Ferrino можна для тривалого походу або сімейної вилазки на вихідні.

Рюкзак ferrino

Особливості продукції бренду Ferrino

Продукція, що сходить з конвеєра, проходить ретельне тестування в реальних умовах. Всі товари відповідають міжнародним стандартам якості, що підтверджується численними сертифікатами.
У виробництві туристичної екіпіровки та одягу для екстремального туризму компанія використовує ультрасучасні матеріали та інноваційні технології. Спальні мішки Ferrino, які становлять близько 35% всього обороту компанії, представлені в широкому модельному різноманітності. Це дозволяє підібрати підходящий варіант по теплоємності і розмірами.

Продукція італійського бренду сьогодні користується величезним успіхом серед дослідників, які беруть активну участь в експедиціях. Надійні, прості в установці і експлуатації намети і якісний одяг з водостійких матеріалів забезпечує оптимальні умови для тривалого перебування в екстремальних середовищах. Оцініть асортименті Ферріні на сайті Ти Купи.